imgtop03.jpg

Hemeroteca

Desembre 2022

CANTADA DE NADALES

Amb molta il·lusió ahir vam poder celebrar Nadal a l'escola. Tant els concerts i obres de teatre van ser fantàstics i van agradar molt a totes les famílies que els van poder veure.MOLT BONES FESTES!!! ... Llegir més..

ÉS NADAL A L'ESCOLA !

Aquests últims dies l'escola viu el Nadal amb molta alegria fent cagar al tió , preparant els concerts , escrivint les cartes als Reis Mags, ... I  l'últim dia..., ens va visitar els Patge Reial !!! ... Llegir més..

Sorteig de la cistella

El divendres passat es va fer el sorteig de la panera cedida per l'empresa Ausolan entre tots els usuaris del servei de menjador.La família guanyadora ja en gaudeix.Felicitats família!!! ... Llegir més..

CANTADA DE NADALES A LA LLAR D'AVIS

Aquest curs els alumnes de 4t de primària hem pogut, per fi, tornar a visitar als avis a la llar "Sant Antoni Abat" de l'Arboç. Cada any els felicitem les festes cantant nadales i portant un petit obsequi.Els avis estant... Llegir més..

Marató TV3

Amb la col·laboració de tots els alumnes de l'escola s'han recollit 861€ MOLTES GRÀCIES !!!   ... Llegir més..

La nostra escola per Nadal

Ja és Nadal a l'escola per això la tenim ben guarnida amb murals nadalencs. ... Llegir més..

Viatgem en el temps

Els nens i nenes de cinquè per grups han creat una línia del temps amb totes les etapes de la història.Han gaudit molt hi han après moltíssimes curiositats d'aquestes! Seguim treballant! Fins aviat famílies. ... Llegir més..

Frote WEIHNACHTEN von Deutsch 1r ESO

Els alumnes de 1r d'ESO ens diuen bones festes en alemany! ... Llegir més..

Guarnim el menjador

Aquests dies del mes de desembre hem anat preparant guarniments de Nadal pel menjador de l’escola, tots els cursos des de P3 fins a 6è de primària.Bones Festes!!! ... Llegir més..

El tió ja ha arribat!

El tió ja és a l’escola ben tapadet perquè no passi fred . Els conillets , peixets i elefants el cuidan i li donen de menjar perquè molt aviat els doni regals. ... Llegir més..

Animal Project

Class 5 has done a new project in pairs:1-Choose an animal. 3-Find information. 4- Draw your animal or stick a photo and write down the information. 5- Present your animal to the class with your couple and answer any pos... Llegir més..

Un Tió petit al menjador

Un Tió petit ha arribat al menjador dels més petits, P3 i P4. Li hem donat la benvinguda!!!! Ara a alimentar-lo molt! ... Llegir més..

Panera de Nadal - Ausolan

Com l'any passat, Ausolan, l'empresa responsable del menjador de l'escola, ha cedit aquesta panera que es sortejarà el dia 16 de desembre entre totes les famílies usuàries del servei de menjador.Bona sort a tothom! ... Llegir més..

Correm per la Marató

Aquest divendres dia 2, tots els alumnes de l'escola van participar en una cursa per la Marató de TV3. Va ser un dia amb esport, molt d'esforç i molta felicitat.Per finalitzar la jornada van construir entre tots un ... Llegir més..

Resultats 1 - 14 de 14

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu