imgtop02.jpg

Hemeroteca

Març 2024

Manualitats de Pasqua

Els nens i nenes d'infantil i primària han fet manualitats de Pasqua com un ou de pasqua amb pasta de sal, conillets , han decorat els seus àlbums ,… Uns artistes! ... Llegir més..

Primera collita

Aquesta setmana hem fet la nostra primera collita: escaroles, cebes i bròquils.A més hem plantat tomàquets, albergínies i pebrots.Tots estem molt motivats i hem treballat molt traient males herbes i cavant la terra. ... Llegir més..

Fem ioga !!!

Acabem el 2n trimestre fent activitats de ioga a l’hora del menjador i explicant als més petits el conte de la tortuga enfadada! Bona Pasqua a tothom! ... Llegir més..

Taula de descoberta de l’api!

Hem observat com és l’api: les fulles, el color, com pot anar a les amanides i els beneficis que té pel nostre cos.Hem fet un tastet de suc detox! Portava, api, poma i pastanaga, interessant provar nous sabors. ... Llegir més..

MÉS QUÍMICA

Els alumnes de 4t d’ESO de química han estat al laboratori per comprovar que la combustió interna del permanganat de potassi genera un compost de manganès amb propietats diferents.Els alumnes de química de 4t d’ESO segue... Llegir més..

ENGLISH COMIC

Els alumnes de 6è han fet un projecte molt xulo amb l'assistant Alana. It's a comic they have invented and they are the protagonists. ... Llegir més..

Padrins i padrines

Els nostres alumnes de I5, 1r i 2n tenen uns padrins lectors molt eixerits. Treballen junts per millorar la lectura i la comprensió. Els padrins i padrines segueixen l'evolució dels seus fillols i filloles i els ajuden e... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de 4t d’ESO han estat treballant al laboratori per comprovar que els àcids no són igual de reactius amb tots els metalls. De vegades poden no reaccionar. Ha estat una pràctica de diferents graus de reactivita... Llegir més..

EL NOSTRE HORT

Els nens i nenes de segon tenim un petit hort al pati de l'escola. És el nostre projecte de curs. Estem aprenent com cultivar algunes verdures i hortalisses i com és d'important tenir una alimentació saludable. No obstan... Llegir més..

Padrins lectors

Aquesta setmana la classe de tercer s’ha “estrenat” fent de padrins lectors.Tots els nens i nenes de la classe de I5 en tenien moltes ganes! ... Llegir més..

Cuidem l'aigua!

Els alumnes de cinquè us volen concienciar sobre la importància de l'aigua a la Terra i la seva distribució, conèixer les implicacions de les persones i dels altres éssers vius, reflexionar sobre els reptes que afecten a... Llegir més..

ACTIVITATS AL MIGDIA

Jocs dirigits, manualitats, Jornada gastronòmica d'Indonèsia i relaxació després de dinar. ... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Avui els alumnes de química de 4t d’ESO han estat treballant al laboratori amb les reaccions àcid-base. Han fet servir indicadors per observar el canvi de PH a la dissolució resultant.Han pogut posar en pràctica els conc... Llegir més..

Resultats 1 - 13 de 13

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu