imgtop01.jpg

extraescolarsL'activitat extraescolar, l'han de triar els mateixos nens, preferiblement segons els seus gustos, el seu caràcter i les seves habilitats.

En aquest espai podeu trobar les activitats que proposem als vostres fills per aquest curs.

Les activitats extraescolars s'han convertit en un complement de la jornada escolar de molts infants i, fins i tot, en una assignatura més i en un alleujament per als pares amb una agenda laboral ajustada. Es porten a terme fora de l'horari escolar i contribueixen a despertar inquietuts, a reforçar els coneixements en alguna àrea, a fomentar la creativitat i a desenvolupar valors.

Les activitats extraescolars són útils en la mesura en què afavoreixen el desenvolupament personal del nen, i que aquest les ha de viure com una experiència lúdica, com un temps dedicat al joc, diferent de les classes convencionals. A l'hora de triar una activitat educativa o esportiva per al nostre fill, és fonamental comptar amb la seva opinió favorable; en cas contrari, al cap de poc temps es sentirà desmotivat i acabarà detestant aquesta activitat.

Totes les activitats extraescolars que s'ofereixen cal entendre-les com a complements per a una formació integral de l'alumnat. Així doncs, l'activitat no és una finalitat en si, sinó un mitjà més a l'abast de tots ells per completar la seva formació.

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

salutescola

fruita

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu