imgtop02.jpg

Hemeroteca

Abril 2018

Colònies a Can Foix!

La setmana passada els nens i nenes de primer i segon vam anar de colònies a Can Foix. Després de moltes activitats i jocs amb els que ens ho vam passar molt bé, vam aconseguir ser indis i ajudar a la tribu del Núvol lle... Llegir més..

Pràctica de laboratori

Avui els alumnes de 4t ESO han experimentat la formació d’un precipitat sòlid de color groc a partir de dissolucions líquides transparents.Ha estat una experiència molt vistosa i acolorida!!! ... Llegir més..

Diada de Sant Jordi 2018!

El dia va començar guarnint els passadissos i les paradetes de llibres del pati amb dibuixos fets per tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària.Tots vam visitar l’exposició de pastissos fets pels alumnes de 5è i 6è... Llegir més..

Sortida per Sant Jordi

Els alumnes de secundària, han pogut gaudir de la diada de Sant Jordi en primera persona a la ciutat de Tarragona.L’ambient ha estat festiu i hem pogut comprar roses i llibres en aquest dia tan especial!! ... Llegir més..

Colònies de 5è i 6è

Els alumnes de 5è i 6è vam anar de colònies els dies 16, 17 i 18 d'abril a la Casa Mogent, a Llinàs del Vallès.Vam fer activitats d'aventura i ens ho vam passar molt bé gràcies a un equip de de monitors molt engrescadors... Llegir més..

Pràctica de Química

Avui els alumnes de 4t ESO han observat com l’aigua oxigenada es descompon! Això sí, per fer-ho una mica més espectacular hem afegit una mica de sabó!!! ... Llegir més..


Resultats Competències Bàsiques 2017-2018

Els resultats d’enguany de les competències bàsiques proposades i avaluades pel Departament d’Ensenyament han estat un èxit total. Tots els nostres alumnes de 4t d’ESO han superat les cinc proves a les que es van sotmetr... Llegir més..

Experiments al laboratori de Química

Avui, al laboratori de Química hem pogut experimentar com una substància es descompon per acció de la calor !!El productes obtinguts eren totalment diferents del reactiu inicial !! ... Llegir més..

El nostre hort

Avui aprofitant que fa bon temps i que hem tornat de les vacances amb moltes ganes, hem preparat el nostre hort per a poder sembrar noves plantes. Hem posat fems, l'hem cavat i ja hem plantat patates blanques i vermelles... Llegir més..

Resultats 1 - 10 de 10

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu