imgtop04.jpg

Hemeroteca

Desembre 2023

Joc "Ens ajudem sense dir res"

La classe de tercer, de tant en tant, fem un joc de dinàmica de grup. Aquest, és el primer joc que vam fer. Sense dir res, s’havien d’ajudar per trobar els companys que portaven el mateix gomet enganxat a l’esquena.Ho va... Llegir més..

Sortida al Poble Espanyol

Sortida al Poble Espanyol amb 3r i 4t. ACTIVITATS: "Scape Village", un divertit joc de pistes en el que els alumnes les han de resoldre per sortir del recinte emmurallat de la Barcelona del s. XIV i escapar de la "Pesta ... Llegir més..

Els de 4t modelem

Els alumnes de quart de primària han treballat l'expressió artística modelant l'argila i creant unes figures dels reis mags fantàstiques!. Han explorat aquest material i han descobert noves possibilitats en el seu ús. ... Llegir més..

Nadales a la Llar d'avis de L'Arboç

Els alumnes de 4t de primària han visitat els avis de la llar de l'Arboç. Com ja és tradició, cada any anem a cantar nadales i felicitar-los les festes. Els avis estan molt contents i també canten amb nosaltres. Als alum... Llegir més..

Desembre al menjador: “El tió”

Al menjador dels més petits i3,i4, ha arribat una visita que no ens esperàvem: Un tió petit!!!Des d’avui fins a les vacances de Nadal l’haurem de cuidar : li donarem de menjar, farem que no passi fred i estigui tranquil.... Llegir més..

Joc simbòlic

Els nens i les nenes d’I4 han anat a jugar a la sala del joc simbòlic que tenim a l’escola. Ens agrada molt! ... Llegir més..

TASTET DE FRUITS DE LA TARDOR

Els conillets, peixets i elefants van fer un tastet dels fruits més típics de la tardor. Van poder conèixer el seu nom, ho van poder tocar i tastar i els hi van encantar! ... Llegir més..


Resultats 1 - 8 de 8

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu