imgtop01.jpg

Hemeroteca

Juny 2022

Tots a la piscina !

Com cada dia i sobretot avui , tots els alumnes de l’escola gaudim de la nostra piscina i ens acomiadem d’aquest curs .    Bon estiu!!!   ... Llegir més..

Decoració passadís - P4

Els peixets han decorat el passadís de la seva classe estampant les seves mans amb pintura dins de tres peixos molt divertits. ... Llegir més..

Excursió 5è i 6è a la Platja a fer esports d’aigua

La setmana passada els alumnes de 5è i 6è van anar a la platja de Tamarit a fer pàdel surf , caiac i olimpiades a la sorra. Va ser un dia fantàstic!!! ... Llegir més..

Experimentem amb aigua!

Hem posat en safates una mica d'aigua i diferents objectes a la fresqueta del pati. Ens ho hem passat genial experimentant i jugant amb l'aigua! ... Llegir més..

TORNA LA FESTA !!!

Dissabte passat ,després de dos anys sense poder celebrar-ho, vam fer el Festival a l'escola, "TORNA LA FESTA" .Tots els alumnes d’ Educació Infantil fins a l' ESO van participar i amb els pares i mestres vam gaudir d'aq... Llegir més..

1r i 2n visitem la fàbrica de xocolata SIMON COLL

Els nens i nenes de CI vam visitar la fàbrica de la xocolata SIMON COLL a Sant Sadurní d’Anoia. Ens van explicar el procés de la xocolata i vam gaudir d’una experiència sensorial que va posar a prova els nostres sentits.... Llegir més..

Educació Infantil vam anar d'excursió a fer jocs d'aigua

Els conillets, els peixets i els elefants vam gaudir d'un dia molt divertit a la casa de Can Foix , on els seus monitors i monitores ens van preparar diferents jocs d’aigua! Va ser un dia genial! ... Llegir més..

Resultats 1 - 7 de 7

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu