imgtop04.jpg

Hemeroteca

Juny 2021

GRADUACIÓ Exalumnes 4t d'ESO

Avui hem tingut una visita molt especial. Han vingut al cole els alumnes que el curs passat van acabar 4tESO. S'han fet el seu birret i acompanyats per la directora i alguns professors han baixat l'escala de pistes ben m... Llegir més..

GRADUACIÓ P5, 6è i 4t ESO

Aquest curs 20-21 les graduacions han estat diferents. Ha estat una festa íntima i sense públic però preparada amb la mateixa il·lusió de sempre. Els graduats i graduades han baixat l'escala per recollir el diploma en se... Llegir més..

S'aixeca el teló

Aquest mes de juny la classe de tercer ha estat molt atrafegada treballant el projecte "S'aixeca el teló".En grups han adaptat i representat quatre obretes de teatre.Decorats, vestuari, assajos...Han treballat i han aprè... Llegir més..

Graduació alumnes de 1r d'ESO

Els alumnes de primer d'ESO han pogut celebrar enguany d´una manera molt especial la graduació de final etapa de 6è que l´any passat va ser ajornada per causa de la pandèmia. Alumnes i professors hem gaudit molt d´aquest... Llegir més..

3r i 4t d'ESO a Tamarit

Outdoor Water sport:5 dies a tope fent coastering, paddel surf, body surf, big sup, outdoor cooperatiu, caiac, orientació, jocs de platja, jocs aquatics, jocs de nit, discoteca i Port Aventura! ... Llegir més..

Taller de depuradores

Aquesta setmana la classe de tercer ha pres consciència de la importància de protegir el medi ambient.Aquí teniu una mostra del nostre "Taller de depuradores" ... Llegir més..

Colònies a la Garrotxa.

Els grups de 3r i 4t de primària han gaudit durant tres dies d'un indret envoltat de volcans, boscos de roures i alzines i una masia, La Pinadella.Han estat unes colònies molt esperades on, a més de conviure i compartir ... Llegir més..

Moltes felicitats als alumnes de 3r d'ESO!. #covidnoensatura

Moltes felicitats als alumnes de 3r d'ESO guanyadors d'un concurs de Tik Tok amb aquest vídeo que han fet amb la teacher! El premi és una sortida d'un dia tot el grup-bombolla-classe a un parc aquàtic, entrada i transpo... Llegir més..

Colònies de 5è i 6è

Els alumnes de 5è i 6è han anat de colònies a la casa Mogent de Llinars del Vallès. Poder tornar a anar de colònies els ha anat molt bé. Ja ho trobaven a faltar!!Ho han passat genial fent moltes activitats d'aventura com... Llegir més..

Resultats 1 - 9 de 9

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu