imgtop01.jpg

Hemeroteca

Abril 2020

Concurs literari d'EP: Sant Jordi 2020

Moltes felicitats als guanyadors i gràcies a tots i totes per la participació. Guanyadores de 5è de primària: 1r premi Daniela Díez i 2n premi Zoe Arrua. Guanyadores de 6è de primària: 1r premi María del Mar Alarc... Llegir més..

TIC

Els alumnes, professors i professores del Col·legi Residència l'Arboç fem servir la tecnologia per aprendre i comunicar-nos.Fem videoconferències, tutories, classes virtuals iexposicions online. Fem servir blogs, Instagr... Llegir més..

EXPRESSIÓ CORPORAL

Aquesta setmana els nostres alumnes havien de crear el seu nom mitjançant el seu cos. Lletra a lletra feien el col·lage.Podien ser ajudats per familiars. S'ho han passat d'allò més bé!!! Mireu mireu!! ... Llegir més..

Els Peixets i Sant Jordi! (P4)

Els Peixets també hem cel·lebrat Sant Jordi!. ... Llegir més..

Dibuixos de Sant Jordi (3r d'EP)

Aquests són els dibuixos de Sant Jordi que han fet tots els nens i nenes de tercer! ... Llegir més..

Fem roses per Sant Jordi! (6è d'EP)

Per Sant Jordi hem fet unes roses molt xules! ... Llegir més..

Els Conillets celebren Sant Jordi (P3)

Els conillets celebren Sant Jordi des de casa! ... Llegir més..

Textos de Sant Jordi ben originals! (3r i 4t d'EP)

Per aquest Sant Jordi tan especial, les nenes i els nens de tercer i quart han creat uns textos de Sant Jordi ben originals. Mireu de quina manera us els presenten. ... Llegir més..

Concurs literari de l´ESO : Sant Jordi 2020

Moltes felicitats als guanyadors i gràcies a tots i totes per la participació. Guanyadors i guanyadores en Calalà: Mario Flores de 1r i Fu Txan Martínez de 4t en castellà: Suyay Baro de 2n i Alex Balsera de 4t in... Llegir més..

uns "Conillets" molt actius (P3)

Els conillets busquen coses per casa per construir el seu nom i fan experiments, activitats molt divertides i juguen moltíssim des de casa! Són uns campions! ... Llegir més..

Els nostres Dracs! (3r d'EP)

Aquests són els DRACS que han creat per aquest SANT JORDI els nens i nenes de tercer! ... Llegir més..

Feliç Sant Jordi 2020! (5è d'EP)

Com que no podem sortir a comprar una rosa, les hem fet a casa amb cartró i molt de carinyo.Aquí la teniu! ... Llegir més..

Els elefants celebren Sant Jordi des de casa!!

Els elefants celebren Sant Jordi desde casa!! ... Llegir més..

Per sant Jordi, punts de llibres molt originals (6è d'EP)

Les alumnes i els alumnes de 6è de primària han dissenyat uns punts de llibres molt bonics i originals, alguns d’ells fins i tot estan perfumats. Tots i totes volen celebrar i desitjar una feliç diada de Sant Jordi. ... Llegir més..

Punt de llibre de Sant Jordi (5è d'EP)

Les alumnes i els alumnes de 5è de primària han fet un punt de llibre molt original pel dia de Sant Jordi. Avui i tots els dies fomentem la lectura des de ben petits. Bona diada a tothom. ... Llegir més..

Roses de Sant Jordi (4t d'EP)

Les alumnes i els alumnes de 4art de primària han fet unes roses de Sant Jordi molt maques. Gaudiu d’una bona diada! ... Llegir més..

Creacions de Sant Jordi (1r d'EP)

Mireu els nens i nenes de primer quines creacions han fet per la diada de St.Jordi! ... Llegir més..

PEIXETS (P4)

Quedar-nos a casa també pot ser divertit. Els peixets tenen ganes de tornar a l’escola, però a casa també estan aprenent moltes coses. ... Llegir més..

Roses i dracs per Sant Jordi (2n d'EP)

Els nens i nenes de segon estem fent roses i dracs per la Diada de St Jordi. Hem fet servir oueres, cartolines, goma eva, i diferents materials que tenim per casa. ... Llegir més..

Creativitat (1r d'EP)

Els nens i nenes de 1r, tot i estar confinats a casa, s’ho passen molt bé i aprenen moltes coses: fent experiments, manualitats, “un hotel pels insectes “....,Són molt CREATIUS! ... Llegir més..

Pintem animals! (4t d'EP)

Les alumnes i els alumnes de 4art de primària han realitzat una divertida activitat utilitzant les seves mans han creat animals divertits com són una girafa i un cargol.Sou uns artistes!!! ... Llegir més..

El Somni de Playmobil (3r d'EP)

Sóc la Marta, la mestra!de tercer.Mireu quines maquetes i quins dibuixos van crear els nens i nenes de tercer després que els expliqués el meu somni."El món de playmobil" ... Llegir més..

Jocs per a jugar a casa (4t d'EP)

Els alumnes de 4t EP han ideat jocs per jugar sols o en família durant aquests dies de quarentena. ... Llegir més..

Malabars a casa!!

Aquesta setmana els nostres alumnes havien de fabricar pilotes de malabars i veure fins a quin nivell eren capaços d'arribar. Alguns han fabricat les pilotes amb arròs i globus, altres amb mitjons cargolats i altres han ... Llegir més..

Música confinada

La professora de música del nostre col·legi està fent concerts virtuals amb vídeos dels alumnes gravats a casa durant el confinament. Aquí teniu el primer!Estigueu atents que en vindran més!!! ... Llegir més..

Dilluns de Pasqua ben dolç! (6è d'EP)

Els alumnes de 6è celebrem un Dilluns de Pasqua ben dolç! ... Llegir més..

BONA PASQUA! (3r i 4t d'EP)

FROHE OSTERNHAPPY EASTERBONA PASQUAFELICES PASCUAS Mireu quines mones han fet els nois i noies de cicle mitjà.Les de 4t són boníssimes i les de 3r maquíssimes!!! ... Llegir més..

ART: popart in English (1r, 2n, 3r i 4t d'EP)

When spring came, the students of class 1, 2, 3 and 4 drew a bee following the indications in English.Good job, you guys! ... Llegir més..

Els Elefants (P5)

Els elefants llegeixen, fan sumes divertides i també són uns artistes!! ... Llegir més..

Plats divertits! (5è d'EP)

Els nens i nenes de 5è, s'han divertit cuinant, dracs, peixos, ous de Pasqua, galetes... ... Llegir més..

Resultats 1 - 30 de 40

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu