imgtop02.jpg

Hemeroteca

Desembre 2017

Visita a la llar d'avis Sant Antoni Abat

Avui dimecres 20 de desembre, els alumnes de quart de primària han visitat la llar d'avis Sant Antoni Abat de l'Arboç.Han ofert un concert de nadales per felicitar les festes als avis que també han pogut acompanyar-los c... Llegir més..

Ara ve Nadal!

Xmas is coming...En el portal de Belén...Oh Tannenbaum... S'acaba el primer trimestre i arriben dades senyalades, és per això que a la mostra escola ho volem celebrar amb les famílies!I per això us convidem als concerts... Llegir més..

Visita a Ràdio l'Arboç

Els alumnes de 4t d'ESO, en el marc de l'assignatura Projecte Comunitari, van visitar Ràdio l'Arboç divendres 24 de novembre. Es tractava de conèixer de manera pràctica com funciona una ràdio per dins, ja que ells hauran... Llegir més..

Enhorabona a Fu Txan Martínez Solé!

Fu Txan Martínez Solé de 2n d'ESO ha guanyat el 3r premi de la categoria d'oli al II concurs solidari: DISSENYA LA TEVA ETIQUETA. CEVIPE (Centre Vinícola del Penedès) i CEOLPE (Centre Oleícola del Penedès) amb el propòs... Llegir més..

"La Caravana del Juguete"

Un grup d.alumnes de la mostra escola ha fet flexions per col·aborar amb "La Caravana del Juguete" que organitza sense ànim de lucre Policias.es juntament amb UBYR-K9 (Unidad de Búsqueda y Rescate K9). Aquesta associació... Llegir més..

Resultats 1 - 5 de 5

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu