imgtop01.jpg

Hemeroteca

Novembre 2022

PRÀCTICA DE BIOLOGIA

Els alumnes de biologia de 4t ESO han estat al laboratori per observar les cèl·lules vegetals de l’epidermis d’una ceba.Han preparat les mostres des de zero i els resultats han estat molt satisfactoris!! ... Llegir més..

Pintem amb plàstic de bombolles

La setmana passada els elefants van practicar les formes geomètriques estampant en un mural plàstic de bombolles pintat amb pintura. Els va encantar!! ... Llegir més..

Sortida de Cicle Inicial

Fa uns dies els nens i nenes de 1r i 2n vam fer una sortida a la granja escola de Can Pere a Sant Pere de Ribes.La sortida va servir per aprofundir en els coneixements que estem treballant a classe sobre els animals, esp... Llegir més..

Taula de descoberta: Fruita deshidratada

Aquest mes de Novembre….La taula de la descoberta de la Fruita desidratada. Hem tastat pinya, nabius, plàtan i papaia. ... Llegir més..

Els peixets i la seva inicial del nom

Els peixets estem treballant la inicial del nom propi i hem decorat cadascú la nostra amb papers de colors.Ens han quedat genials! ... Llegir més..

Pràctica al laboratori: El microscopi òptic

Els alumnes de 6è van anar al laboratori per conèixer com funciona i per a què serveix el microscopi òptic. Al mateix temps van poder observar diferents tipus de cèl.lules. Van aprendre molt i van gaudir de l'experiència... Llegir més..

Maquetes del sistema solar

Hola famílies! Els nens i nenes de cinquè han estat treballant i aprenent moltíssimes coses sobre el nostre sistema solar. Entre tots vam decidir fer unes maquetes molt güais així que esperem que us agradin moltíssim a t... Llegir més..

EXCURSIÓ AL CASTELLOT I A LA CAVA

El dia 27 d'octubre els alumnes de 3r i 4t de primària vam anar d'excursió al Castellot (a Castellví de la Marca) i a la cava Berdiè-Jovani Vins. Vam gaudir de la natura pujant al Castellot on vam experimentar la sensaci... Llegir més..

The BOX

Els alumnes de 5è han portat una box plena de top secrets. Very important things for them. They have explain why they are important to the rest of the classmates. Now we know and love each other a bit more. ... Llegir més..

TASTET DE FRUITS DE LA TARDOR

Els conillets, els peixets i els elefants l'altre dia van fer un tastet de fruits de la tardor. Van poder aprendre el nom d'alguns que no coneixien i els van poder tastar. Va ser una tarda molt divertida! ... Llegir més..

Visita a la Sagrada Família 5è i 6è

La setmana passada els alumnes de 5è i 6è van anar a visitar la Sagrada Família. Uns monitors molt atents els van explicar la història i moltes curiositats amb activitats interactives molt divertides. Va ser una experièn... Llegir més..

La Castanyada al menjador

A l’hora del migdia també vam celebrar la Castanyada, els petits anaven disfressats de castanyers i castanyeres i tots vam pintar dibuixos de Halloween per guarnir el menjador i les finestres. ... Llegir més..

EXPERIMENTEM

Els alumnes de 4t de primària hem estudiat els òrgans del cos humà. L'aparell respiratori i part de l'aparell circulatori. Hem pogut veure els pulmons i el cor, tocar-los i observar les seves parts. Ens ha agradat molt i... Llegir més..

Resultats 1 - 13 de 13

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu