imgtop01.jpg

Hemeroteca

Octubre 2022

DIVENDRES DE CASTANYADA !!!

A l'escola hem viscut amb alegria la festa de la castanyada. Durant al matí ens ha visitat La Maria, la castanyera, amb la seva camisa que li anava curta , la faldilla que li feia campana i les sabates que li feien cloc-... Llegir més..

La tardor a l'escola

En arribar la tardor, tots els alumnes des dels més petits fins els més grans, fan mans i mànigues per guarnir l'escola amb uns fantàstics murals.Veieu els resultats!!! ... Llegir més..

Petits experiments

A l'activitat extraescolar de petits experiments investiguem si alguns d’aquests funcionen. Abans de realitzar-los pensem que pot passar i en acabar reflexionem sobre el resultat. ... Llegir més..

L'hort, el projecte de 2n de primària

Els nens i nenes de segon hem començat a treballar en el nostre hort. Primer vam preparar uns bancals de 50cm, que vam estar mesurant amb la cinta mètrica i marcant amb uns palets i cordills. Seguidament vam plantar cebe... Llegir més..

Els nombres 1,2 i 3

Els peixets ens hem pintat els peus per caminar damunt dels nombres 1, 2 i 3. Ha estat molt divertit! ... Llegir més..

PRÀCTICA DE BIOLOGIA

Els alumnes de 4t ESO de l’optativa de biologia han anat al laboratori per treballar amb el microscopi optic, conèixer les seves parts i observar diverses mostres de cèl·lules vegetals, animals, etc. ... Llegir més..

TAULA DE DESCOBERTA

La descoberta de la carbassa!Aquest mes d'octubre, després de dinar, hem estat treballant amb les nostres monitores la taula de la carbassa, ja que som a la tardor.Hem tastat pipes de carbassa i cabell d'àngel amb un tro... Llegir més..

Jocs educatius dins de l'aula

Els alumnes de cinquè ens ho passem d'allò més bé aprenent jocs nous i sobretot descobrint moltes coses noves! ... Llegir més..

Pàgines grogues de 6è. Activitat de cohesió de grup

Les pàgines grogues són un dossier on els alumnes s'anuncien oferint ensenyar als seus companys alguna activitat on ells destaquen perquè són molt hàbils o la practiquin normalment. Els companys trien quines activitats v... Llegir més..

A 3r treballem el calendari

A l’aula de 3er, a matemàtiques, hem treballat el calendari. Amb els “pius” hem pogut adonar-nos que no cal comptar d’un en un per saber que: si en el calendari ens fixem en un dia determinat, el dia que hi ha al damunt ... Llegir més..


Els peixets fem l'1

Els peixets han treballat el grafisme del nombre 1 al pati de l'escola amb un pal d'escombra. Ens ha agradat molt!   ... Llegir més..

Resultats 1 - 12 de 12

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

28Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
29Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
30Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
31Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
01Abr
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
26Abr
2024 | Dies festius
Festa de lliure disposició
01Mai.
2024 | Dies festius
Dia festiu oficial
27Mai.
2024 | Dies festius
Festa local
20Jun
2024 | General
Jornada només matí
21Jun
2024 | General
Jornada només matí

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu