imgtop04.jpg

Hemeroteca

Maig 2020

VIDEOPOEMA: L'escola laboratori in vitro

L´escola com un Laboratori in Vitro de la vida. Poema dedicat a léscola i a tots els que en formen part. Un lloc on trobem afecte, on exercim la imaginació i on hi ha el caliu que necessitem per aprendre. Autor: Carles... Llegir més..

Tongue Twister

Els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'EP s'han après un tongue twister. A veure si ho podeu dir tan ràpid i tan bé com ells. ... Llegir més..

És l'hora del cubisme!

Aquesta setmana el grup de tercer ha descobert qui era Picasso i què és l'art cubista. Aquesta ha estat la seva gran experiència! És l'hora del cubisme! ... Llegir més..

"Prehistoric creatures"

ls alumnes de 3r han fet una petita descripció d'animals prehistòrics per practicar el past simple i alguns verbs irregulars.Mireu que bé estan treballant! ... Llegir més..

Autoretrat cubista

Els alumnes i les alumnes de cicle superior han realitzat un autoretrat treballant la tècnica cubista de l’autor Pablo Picasso.Han quedat genials. ... Llegir més..

Puzzle del confinament

Les alumnes i els alumnes de 4art de primària han creat un puzzle del confinament.Unes veritables obres d’art. ... Llegir més..

POEMES A LA RÀDIO

POEMES A LA RÀDIO, CANAL BLAULa poesia té unes ales que cap virus pot aturar. Els alumnes de 4t han participat a EMBALADITS, un programa de ràdio de Canal Blau, llegint poemes des de casa per a tots vosaltres.Els alumnes... Llegir més..

Els alumnes de 6è llegim i vosaltres?

Als alumnes de 6è ens agrada molt llegir i a casa tenim els nostres racó preferit. ... Llegir més..

Escultures casolanes (3r d'EP)

Aquesta setmana els nens i nenes de tercer de primària, amb diferents materials que tenien per casa,  han muntat una escultura. Com que tenen molta, molta imaginació, mireu les escultures que han creat! Us sorprendr... Llegir més..

Elefants (P5)

Els elefants han fet aquestes papallones tan xules i insectes de la primavera!Són uns artistes! ... Llegir més..

"Stop-motions" dels alumnes de 4t d'ESO

L'stop-motion és una tècnica d'animació que consisteix en capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que, visualitzant-les ràpidament, hom creu que l'objecte... Llegir més..

El Limbo

Alguns dels nostres alumnes gaudint del joc del limbo. ... Llegir més..

Ens en sortirem!!!

Per tots els nostres alumnes, encara que estem lluny pensem molt en vosaltres. ... Llegir més..

Quan els avis eren petits ( 2n d'EP)

Els nens i nenes de segon hem fet un treball de llengua que consistia a trucar als avis i demanar-los que ens expliquessin una història de quan eren petits. Aquí estan aquestes històries tan interessants!! ... Llegir més..

A travès de la finestra (3r d'EP)

Fa uns quants dies vaig proposar als nens i nenes de tercer que dibuixessin tot allò que veiessin des d'una de les finestres de casa.I aquest és un recull dels seus dibuixos.Sou uns artistes!!! ... Llegir més..

Resultats 1 - 15 de 15

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu