imgtop02.jpg

Hemeroteca

Juliol 2017

Setmana de contes i llegendes al Casal!

Hola famílies! Arribem a la recta final del casal d'estiu i aquesta setmana ha tocat treballar els contes i llegendes.Els nostres nens i nenes han vingut disfressats d'un personatge d'un conte popular i n'hi ha hagut de... Llegir més..

Setmana de bruixes i bruixots al Casal!

Hola famílies! Aquesta setmana ha arribat la màgia al casal i hem hagut de venir disfressats de bruixes i bruixots. A més, hem creat un mussol de fusta (els grans) i de cartró (els petits) que després de molta feina aqu... Llegir més..

Setmana de Dracs al Casal!

Hola famílies!!   Aquesta setmana ha tocat transformar-se en DRACS!! Els nens i nenes van portar unes disfresses molt originials i a part hem creat unes màscares que semblaven uns autèntics dracs! Avui divendres... Llegir més..

Els nostres cavallers i princeses al Casal d'estiu!!

Així de guapos anaven els nostres cavallers i princeses!! Molt autèntics!! Dijous vam fer aquagym a la piscina! S'ho vam passar pipa! ... Llegir més..

Hem començat el casal d'estiu amb moltes ganes!

Benvolgudes famílies,Aquest mes de juliol hem començat el casal d'estiu amb moltes ganes! Ja que estem a la setmana de les princeses i cavallers els nens i nenes han creat uns cascs i barrets ben xulos! ... Llegir més..

Resultats 1 - 5 de 5

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu